Hlavní obsah

Na exředitele televize se to jen sype

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Exřediteli České televize Jiřímu Balvínovi se poslední dobou lepí smůla na paty. Loni na podzim mu vykradli chalupu ve Slunečné na Českolipsku, v listopadu přišel o křeslo ředitele ČT, v pátek pro něj nedopadl dobře soud ČT s ČNTS, a když si odpoledne odjel odpočinout na chalupu, zjistil, že se mu tam opět dobýval nějaký nenechavec.

Foto: Jana Kolovratníková

Čendík

Článek

Loni v září si zloděj z Balvínovy chalupy ve Slunečné odvezl hlavně zahradnické a kutilské náčiní včetně malého traktůrku, okružní pily a dalšího nářadí. Případ byl policisty odložen, protože pachatel nebyl zjištěn.

Zloděje vyplašil alarm

V pátek odpoledne při příjezdu na chalupu Balvín zjistil, že pro něj deptající období pokračuje. Někdo se mu opět dobýval do chalupy. "V pátek ráno kolem deváté šli okolo chalupy dva myslivci, mí známí. Vše bylo v pořádku. Když se asi v 11:30 vraceli zpět z lesa, zjistili, že u chalupy je přistaven žebřík a že je rozbitá malá horní tabulka, skrývající čidlo poplašného zařízení. Alarm se jim ale nepodařilo vyřadit z provozu, ten spustil, což loupežníka nebo loupežníky poplašilo a oni utekli. Takže zůstalo u pokusu o vloupání. Nahlásil jsem vše v pátek odpoledne policistům z Nového Boru," popsal Právu situaci Balvín.

Reklama

Výběr článků

Načítám