Hlavní obsah

Muže kousla do přirození krajta, která se schovávala v záchodě

V peklo se pro jednoho muže z Thajska změnila návštěva toalety. V záchodové míse se totiž schovávala třímetrová krajta a zakousla se mu do přirození. Muži se ale nakonec podařilo osvobodit a podle agentury AP to po ošetření v nemocnici vypadá, že bude v pořádku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Thajce kousla na toaletě třímetrová krajtaVideo: AP

 
Článek

Záběry ze zakrvácené toalety ale ukázaly, že osmatřicetiletý Attaporn Boonmakchuay asi prožil perné chvíle. S hadem, který mu přirození sevřel pevnými čelistmi, totiž zápolil dobrou půl hodinu.

Na pomoc si zavolal manželku a také souseda, ale jeho utrpení skončilo až poté, co had na chvíli ztratil sílu a povolil stisk. Thajci se pak podařilo vypáčit mu čelisti ze svého těla.

Záchranáři, kteří se na místo dostavili, museli záchod celý rozmontovat, aby mohli krajtu vyprostit. Podle lékařů měl Thajec třícentimetrovou ránu, kterou museli zašít. Očekává se však, že se muž plně uzdraví.

Zatímco rodina je stále v šoku, zraněný muž se už v záběrech místní televize zeširoka usmívá. Podle ošetřujících lékařů poskytl rozhovor každému, kdo o to projevil zájem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám