Hlavní obsah

Muž zaútočil na svou manželku sendvičem, skončil ve vězení

Novinky, Jakub Kynčl
Melbeta

Domácí násilí má mnoho podob. A americký soud určil, že i hození sendviče po partnerce je něčím, zač by měl házející skončit ve vězení. Padesátiletý Američan tak byl odsouzen na pět dní za mřížemi za to, že na svou manželku zaútočil obyčejným sendvičem.

Foto: Profimedia.cz

Sendvič posloužil jako útočný objekt. Ilustrační foto

Článek

Nebraska je v rámci Spojených států považována za jeden z těch méně rozvinutých států. Teď to tak trochu potvrdil kuriózní případ, který musela řešit tamější policie ve vesnici Melbeta. Padesátník Larry Spurling zaútočil na svou ženu sendvičem a poté, co se policistům ke svému činu přiznal, skončil ve vězení.

Mužova manželka neváhala a nahlásila na policii incident, při kterém ji manžel přitlačil na postel a rozmačkal jí sendvič na obličeji i s celým jeho obsahem.

Policista, který dorazil na místo incident vyšetřit, potvrdil, že nalezl na podlaze několik kousků masa a nedaleko pak kusy chleba.

Muž při hádce ženě údajně vyčítal, že ho přiměla bydlet na venkově. Vyčítal jí, že se nudí, protože v místě jejich nového bydliště není kam chodit. Když ženu přestala hádka bavit, udělala si sendvič a odešla do ložnice. Spruling za ní zanedlouho přišel a poté došlo k útoku. Žena dodala, že její manžel před incidentem mírně popíjel. Neinformovala však, čím si sendvič naplnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám