Hlavní obsah

Muž využil dron, aby si potvrdil manželčinu nevěru. A „uspěl”

Novinky, jky

Na soukromého detektiva si zahrál Američan, který na internetu vystupuje pod přezdívkou Yaog. Zveřejnil video, o kterém tvrdí, že dokazuje nevěru jeho manželky, se kterou strávil 18 let. To přebrala i agentura AP. Uživatele internetu rozdělilo video do dvou táborů - jednoho, který s ním soucítí a druhého, který tvrdí, že se vzhledem k jeho chování manželce vlastně vůbec nediví.

Muž tvrdí, že pomocí dronu nachytal nevěrnou manželkuVideo: Novinky/AP

 
Článek

Kdyby nešlo o tak bizarní příběh, asi by i video, u kterého je potvrzení autenticity celého příběhu skoro nemožné, nestálo za publikaci. Jenže několik dní po zveřejnění doslova hýbe internetem a není moc těch, které by nechávalo zcela chladným.

Muž na videu přehrává záznam, který natočil ze svého dronu, a popisuje, co divák vidí na záběrech. Dron zabírá ženu, údajně jeho manželku, jak směřuje místo do práce k nedaleké pumpě, kde chvíli čeká. Poté pro ni přijede vůz, ona se nakloní k řidiči a posléze si sedne na místo spolujezdce.

Yaog natočené video bere jako důkaz nevěry své ženy. Ač záběry úplně vypovídající nejsou, nedává smysl, proč by žena svému muži neřekla, že místo do práce jede někam jinam. Ač se dá zhrzenost muže pochopit, zveřejněním tohoto videa příliš porozumění nezískal.

Zatímco někteří píší, že je úchylné svou manželku takto špehovat, jiní si myslí, že je video zinscenované ve snaze vydělat peníze z reklamy. A několik málo lidí vyjadřuje muži sounáležitost. Můžete si vybrat, ke které ze skupin se přidáte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám