Hlavní obsah

Muž se v Aucklandu duchapřítomně vyhnul střetu s autobusem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měl v první polovině října muž, který v novozélandském Aucklandu seděl klidně na lavičce na zastávce, když se k němu nebezpečně blížil autobus. Muž se duchapřítomně zvedl a z místa na poslední chvíli utekl, zatímco autobus lavičku i s částí přístřešku smetl a následně narazil do vedlejší budovy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident, který zachytila bezpečnostní kamera, se však bez zranění neobešel. Autobus totiž ještě před nárazem do budovy srazil chodce, který podle policisty Kai Shaa na poslední chvíli odstrčil své dvě děti do bezpečí.

Svědkyně události Susan Huangová popsala, že uslyšela velkou ránu a poté si všimla dvou plačících dětí. „Jejich otec ležel na silnici. Lidé zavolali záchranku a děti uklidnili,“ řekla. Muž naštěstí vyvázl pouze s lehkým zraněním.

Nikdo jiný zraněn nebyl, což je podle Shaa zázrak. Řidička autobusu se po nehodě podrobila dechové zkoušce, ta užití alkoholu vyloučila. Příčina nehody je stále předmětem vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám