Hlavní obsah

Muž s dítětem zůstali viset nad jezírkem s aligátory

Do nepříjemné situace se v sobotu dostal muž se synem v jednom ze zábavních parků ve městě Orlando na Floridě. Dvojice si chtěla vyzkoušet atrakci zvanou lanový skluz, na níž se měla přepravit z jedné strany jezírka plného aligátorů na druhou. Namísto toho se však po několika metrech zasekla a zůstala na místě viset do té doby, než je pracovníci parku vysvobodili, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Vážně si myslíte, že máte špatný den? Dovolte mi, abych vám ukázal, jak vypadá opravdu špatný den,“ říká kameraman na videu, na němž je vidět muž s chlapcem, kteří visí zhruba 12 metrů nad jezírkem s aligátory v zábavním parku Gatorland.

Manažer parku Nick Cahippina v rozhovoru pro televizní stanici WESH uvedl, že podobné situace nejsou na této atrakci výjimečné. Tamní pracovníci jsou prý školení, aby uvázlé návštěvníky během několika minut vysvobodili. Jedním dechem dodal, že dvojice nebyla ani chvilku v nebezpečí.

Podle Cahippiny jsou příčinou těchto situací poryvy větru a vysvobození obvykle trvá 10 až 15 minut. V tomto případě však prý s ohledem na hmotnost muže trvala záchrana o něco déle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám