Hlavní obsah

Muž předvedl, jak by neměla vypadat oslava úspěšné abstinence

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Držíte Suchý únor? Pokud ano, dejte si pozor, abyste úspěšnou abstinenci neoslavili podobně jako devětadvacetiletý Jackson Brady Hanley junior z Arizony. Ten se po čtyřech měsících bez alkoholu rozhodl pro pořádný mejdan, který skončil až v policejní cele.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo odpoledne 11. února ve městě Mesa. Devětadvacetiletý Hanley právě dokončil svůj čtyřměsíční boj proti alkoholu a rozhodl se, že je to vhodná příležitost k malé oslavě.

Malá oslava se však zvrhla zejména po konzumaci muškátového vína a vodky, jak později sám Hanley přiznal. Upozornil na sebe především krádeží motorky z místního obchodu, kterou následně tlačil ulicí a způsobil na stroji škodu ve výši 3500 tisíce dolarů (80 tisíc korun).

Opilý muž chtěl v letadle sníst svůj telefon

Cestování

Přivolaným policistům, kteří našli vyčerpaného Hanleyho sedět na chodníku, nic nezapíral. „Přiznal, že slaví výročí abstinence a rozhodl se, že by si rád pořídil motorku,” píše se v policejní zprávě. „Plánoval motorku dotlačit domů a tam se ji pokusit nastartovat,” upřesňuje zpráva.

Místo toho však opilý muž skončil ve vazbě, kde čelí obvinění z krádeže.

Reklama

Výběr článků

Načítám