Hlavní obsah

Muž, kterého rodina předčasně uložila k ledu, zemřel

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět minulý týden šokovala zpráva o čtyřiasedmdesátiletém Indovi, o kterém se rodina domnívala, že je mrtev, a proto ho uložila do chladicího boxu. Teprve po 20 hodinách si zaměstnanec pohřební služby všiml, že senior ještě žije. Muž byl převezen do nemocnice, tam však navzdory snahám lékařů zemřel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pracovník pohřební služby objevil živého seniora v chladicím boxuVideo: Reuters

 
Článek

Ani urychlený převoz do nemocnice čtyřiasedmdesátiletému Balasubramanianu Kumarovi nepomohl. V nemocnici nakonec strávil méně hodin než v chladicím boxu a doktoři už mohli jen konstatovat smrt. Senior zemřel na selhání plic.

Kumarův zdravotní stav se začal prudce zhoršovat minulý týden v pondělí. Rodina ho vzala do nemocnice, ale lékaři tehdy nic nezjistili. Jen několik dní poté se Kumar přestal hýbat.

Jeho mladší bratr tedy dospěl k závěru, že je Kumar mrtev, a rodina dala poslat pro chladicí box. V tom se uchovávají nebožtíci, aby mohli pozůstalí vykonat nezbytné pohřební rituály a tělo nezačalo podléhat rozkladu.

Rodina si myslela, že je mrtvý. Senior strávil 20 hodin v mrazáku

Koktejl

Toho, že Kumar ještě není mrtev, si všiml až zaměstnanec pohřební služby, kterého překvapilo, že se údajný nebožtík hýbe a lapá po dechu. Celý nešťastný případ je nyní v rukou policie, která rodinu podezírá, že Kumarův skon nebyl dostatečně lékařsky osvědčen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám