Hlavní obsah

Muž dokázal zaparkovat na místě, kde měl rezervu 14 centimetrů

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eisenach

Podélné parkování je pro mnohé řidiče a řidičky noční můrou, v podání Ronnyho Wechselbergera to ale vypadá jako zábava. Zručný Němec dokázal zaparkovat v místě, které bylo jenom o 14 centimetrů větší než jeho auto. Jak je v těchto případech obvyklé, Wechselberger zaparkoval efektním smykem.

BEZ KOMENTÁŘE: Němec zaparkoval do uzoučké mezeryVideo: Guinness Worl Records

 
Článek

Rekord v parkování se v letošním roce mění už potřetí. V dubnu se italský kaskadér Patrik Folco vešel do mezery s rezervou 22 centimetrů, ale o pouhé dva měsíce později ho překonal Číňan Jüe Chan. Ten měl při parkování k dobru pouhých 15 centimetrů. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Rekordman zaparkoval na místo jen o 15 centimetrů větší než jeho auto

Všechny ale překonal Ronny Wechselberger. Ten už tento rekord jednou držel, v dubnu roku 2011 mu k tomu stačila rezerva 26 centimetrů. Teď si svůj rekord tedy vzal zpět a navíc výrazně vylepšil svůj předchozí výkon.

Při rekordním pokusu řídil Němec vůz Volkswagen Up o délce 3,54 metru, se kterým se vešel do mezery o velikosti 3,68 metru. Vzdálenost byla poté přesně změřena pomocí laserového měřiče, aby mohl být výkon zapsán do Guinnessovy knihy rekordů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám