Hlavní obsah

Mrtvý muž v Michiganu měl v kapse vítězný loterijní tiket

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pláži ve městě Caseville v americkém Michiganu bylo v pátek nalezeno tělo muže, který měl v kapse vítězný loterijní tiket v hodnotě 45 tisíc dolarů (cca 980 tisíc korun). Podle vyšetřování s největší pravděpodobností uklouzl při uvazování lodě, bouchl se do hlavy a následně se ve vodě utopil, píše server Indy100.

Foto: Profimedia.cz

Tělo Gregoryho Jarvise bylo nalezeno v Saginawském zálivu, konkrétně ve městě Caseville.

Článek

Muž, jehož vyplavené tělo našli lidé procházející se po pláži, byl identifikován jako sedmapadesátiletý Gregory Jarvis. Ten si podle vyšetřování tamní policie ve středu 13. září v podniku Blue Water Inn zakoupil loterijní tiket ve hře s názvem The Jack, v níž trefil jackpot ve výši 45 tisíc dolarů.

Jarvis si chtěl následně výhru nechat vyplatit. Dle informací serveru ABC12 však jeho karta sociálního zabezpečení, kterou je v Michiganu u vyplácení výher vyšších než 600 dolarů společně s identifikačním průkazem nutné předložit, nebyla v „dobrém stavu” a jeho žádost byla zamítnuta.

V návaznosti na to Jarvis požádal o novou kartu, ta však před jeho smrtí už dorazit nestihla. Naposledy byl spatřen v úterý 19. září ve stejném podniku, kde loterijní tiket zakoupil. Dle serveru Indy100 tam hosty zval na drinky.

„Velmi milý chlap, býval tu každý den. Plánoval ty peníze využít na cestu do Severní Karolíny, kde chtěl navštívit svého otce a sestru,” sdělil majitel Blue Water Inn Dawn Talaski.

„Myslíme si, že uvazoval svoji loď, uklouzl, udeřil se do hlavy a skončil ve vodě. Nemáme podezření na násilný trestný čin,” svěřil se policejní šéf v Caseville Kyle Romzek.

Jeho slova potvrdila i pitva, podle níž Jarvis zemřel na následky utonutí. Vítězný loterijní tiket byl předán jeho rodině.

Výběr článků

Načítám