Hlavní obsah

Motorkář havaroval ve 130 km/h, s kamerou na helmě

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehodu, při které měl podle svých vlastních slov zemřít, má za sebou americký motorkář jménem Kevin. Naboural kvůli vlastní hlouposti, a navíc porušil dopravní předpisy, proto raději nezveřejnil své příjmení. V 130kilometrové rychlosti vjel na krajnici, což znamenalo okamžitý pád. V kotrmelcích se skutálel ze svahu, přičemž vymrštěná motorka proletěla jen kousek od něj.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář naboural ve stotřicetikilometrové rychlosti a skutálel se ze srázu

 
Článek

Kevin jel na své Suzuki GSX-R ve skupině s dalšími motorkáři, v jednu chvíli ale výrazně zvýšil rychlost a vydal se na sólovou jízdu. Kalifornskými zatáčkami se řítil nepovolenou rychlostí, před osudnou zatáčkou pak dokonce přejel dvojitou plnou čáru. To ho v kombinaci s vysokou rychlostí vyneslo na krajnici, kde už motorku neukočíroval.

Po pádu z motorky se v kotrmelcích dostal až na druhou stranu vozovky a skutálel se z desetimetrového svahu. Jeho Suzuki ho následovala a přeletěla kousek nad ním. Po nárazu se mu oddělila kamera od helmy. Nebylo tak vidět, že se téměř okamžitě postavil na nohy a po krátkém bolestivém sténání se vydal zpět na silnici.

Kevin plně přiznal svou vinu a uvedl, že jel jako blázen a neměl přežít. K ježdění se ale hodlá vrátit a sebevědomě uvedl, že další nehodu už mít nebude.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář letěl po nárazu několik metrů vzduchemVideo: news.ninemsn.com.au

Podobné štěstí měl americký motorkář jménem Will, který v záři naboural do odbočujícího přívěsu a letěl několik metrů vzduchem. Ten však s ježděním kvůli své rodině nadobro skončil. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám