Hlavní obsah

Monika Absolonová září štěstím, má nového chlapa

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Monika Absolonová (32) má nového přítele. Do podnikatele Vratislava Jandy(44) je zamilovaná teprve měsíc a doufá, že konečně našla chlapa na celý život.

Článek

"Jsem do Vráti velmi zamilovaná. Po těch problémech s otcem jsem konečně zase šťastná," řekla Novinkám Absolonová. Vratislava zná zpěvačka několik let, je to bratr jejího nejlepšího kamaráda Františka. "Známe se dlouho, ale některé okolnosti bránily, abychom se dali dohromady dřív," vysvětlila Absolonová.

Vratislava už dokonce seznámila s bratrem Markem i svojí maminkou. "Chtěla jsem mu ukázat, že i když mám tátu psychopata, zbytek naší rodiny je naprosto v pořádku," směje se Monika. Maminka si s Vratislavem velmi rozumí. Všichni společně vyrazili minulý pátek na oslavu narozenin kamaráda, podnikatele Petra Dodala.

Našla jsem ideálního muže 

"Vratislav je neskutečně přitažlivý, galantní, inteligentní. Umí naslouchat, což je hodně těžké vzhledem k tomu, že pořád melu hubou. Skoro bych řekla ideál. Samozřejmě nevím, co bude za měsíc dva, ale teď doufám, že jsem našla chlapa na celý život," říká zamilovaná Absolonová.

Že našla lásku na celý život, prý naznačují i karty. "Kartářka mi Vráťu před lety předpověděla. Všechno sedí naprosto přesně - jaký bude, co dělá, kde se potkáme," prozradila Monika.

I když je prý skvělá kuchařka, svému Vráťovi zatím neuvařila. "Teprve ho mé kuchařské umění čeká. Zatím jsme spíš venku než doma," dodala zpěvačka, která má za sebou jedno nevydařené manželství s hokejistou Václavem Eiseltem.

Reklama

Související témata:

Související články

Absolonová zpívá v nedbalkách

Extrémně odvážný kostým oblékne příští čtvrtek při obnovené premiéře muzikálu Tři mušketýři zpěvačka Monika Absolonová. Oč má vzadu delší sukni, tím méně...

Monika Absolonová ujíždí na Danu Bártovi

O zpěvačce Monice Absolonové (32) se v poslední době mluvilo hlavně v souvislosti s jejím otcem, který ji fyzicky napadl. Nyní se zdá, že špatné časy pominuly...

Výběr článků

Načítám