Hlavní obsah

Absolonová zpívá v nedbalkách

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extrémně odvážný kostým oblékne příští čtvrtek při obnovené premiéře muzikálu Tři mušketýři zpěvačka Monika Absolonová. Oč má vzadu delší sukni, tím méně skrývá vpředu.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Kostým Mylady i choreografie v podání Moniky Absolonové jsou mimořádně odvážné

Článek

Situaci zachraňují „bombarďáky“ lemované sexy kraječkou. „Strašně jsem se bála, aby nebylo vidět víc, než je zdrávo,“ přiznala zpěvačka, poté co zazpívala poprvé v sexy kostýmu pro kolegy-herce a novináře.

Pro nové uvedení muzikálu navíc autor hudby Michal David napsal pro její Mylady novou píseň. Jako protipól k zákeřné sexy dračici ji bude provázet na jevišti ztělesněná křehkost a něha v podání tanečnice Kristiny Kloubkové. „No jo, už je zase v něčem namočená moje žena,“ chytal se teatrálně za hlavu její manžel, představitel D´Artagnana Alan Bastien.

Přistřižený Pepa Vojtek prohrál sázku s manželkou.foto: Právo/Michaela Feuereislová

S novinkami se tentokrát v Divadle Hybernia roztrhl pytel. Nečekanou image totiž předvede i „Athos“ Pepa Vojtek, na rozdíl od Moniky však nikoli zásluhou produkce. Vsadil se totiž s vlastní ženou, tanečnicí Libuškou, že do premiéry zhubne. Ale zatímco jeho půvabná životní družka je od porodu malého Matyáše už o 22 kilo lehčí, Pepovi se moc nedaří. „Kilo mi ještě chybí, tak jsem vlasy shodil rovnou,“ přiznal.

V zajetí rodičovských starostí dorazil na „předváděčku“ herec a zpěvák Aleš Háma. Jeho Mikulášovi je už tři čtvrtě roku a z původně drobného miminka se „vypracoval“ v roztomilého cvaldu

„Planchet“ Aleš Háma s malým Mikulášemfoto: Právo/Michaela Feuereislová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám