Hlavní obsah

Moderátorka během reklamní pauzy tancovala ve studiu, kolegové ji tajně natočili

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kalifornie

Většina lidí, kteří chodí na noční směny, asi potvrdí, že člověk v té době zrovna nepřekypuje energií. Moderátorka brzkých ranních zpráv Tia Ewingová však tento mýtus vyvrátila. Během reklamní pauzy to totiž ve studiu pěkně roztočila. A její kolegy nenapadlo nic lepšího, než ji u toho natočit, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátorka to ve studiu pěkně rozjela, kolegové ji při tom natočili

 
Článek

Moderátorka kalifornské televizní stanice Fox News 40 byla plná života i přesto, že bylo zhruba půl páté ráno. A tak se rozhodla, že si v přestávce na reklamu trochu zatancuje. K tomu jí v pozadí hrál hit od Beyoncé Single Ladies.

Zprávařka si tanec rozhodně užívala. Jenže netušila, co na ni spolupracovníci přichystali. V jednu chvíli se do záběru dostala americká vlajka, pak se ale obraz vrátil zpátky do studia na Ewingovou. Ta vypadala nejdřív trochu zaskočeně, ale k radosti všech zúčastněných se po chvíli opět začala vlnit do rytmu.

Její taneční kreace nakonec ukončilo známé gesto, kterým se moderátoři upozorňují na to, že už brzy budou ve vysílání. „Nevěděla jsem, že je kamera zapnutá. Nachytali mě, bídáci. Doufám, že se to nedostane na internet,“ uvedla Ewingová poté, co vše zjistila.

Toto přání se jí ale nesplnilo a její taneční umění teď baví celý svět. Video zhlédlo na webu jen za prvních osm hodin 100 000 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám