Hlavní obsah

Mladý bezdomovec uchvátil diváky televizní show, stočil si ruku za krk

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisco

Zatím poslední epizoda americké talentové soutěže přinesla v tomto týdnu jedno velké překvapení, jednadvacetiletého hadího muže. Diváky však neodzbrojilo pouze jeho představení, které se svým ohebným tělem předvedl, ale i jeho dojemný příběh.

BEZ KOMENTÁŘE: Američany uchvátil tanečník, který si umí vykloubit ruce až na záda

 
Článek

Alonso Jones, který vystupuje pod přezdívkou Turf, přišel na pódium a po krátkém rozhovoru s porotci začal tancovat. Způsob, jakým dokázal ovládat své tělo, zaujal diváky v podstatě okamžitě. Nejenže předvedl zpomalenou měsíční chůzi, ale ještě si dokázal v rameni nepřirozeně otočit rukou a strčit si ji za krk.

Konec jeho představení, při kterém se mnozí tvářili velmi udiveně, provázely ovace ve stoje. Některé z jeho kreací byly dokonce tak originální, že na sto procent přesvědčily i porotu, ve které zasedali Howard Stern, Sharon Osbourneová a Howie Mandel.

Nebýt však dojemného příběhu, 21letý mladík by možná nedokázal na lidi tak silně zapůsobit. Když se ale svěřil, že ho matka po dokončení střední školy vyhodila z domu, aniž by věděl proč, srdce Američanů roztála. Turf pak dodal, že už se dva roky spoléhá jen sám na sebe. Nemá domov, živí se tancem na ulici a sní o lepší budoucnosti.

Přehled bizarností

Konkurz již sedmého ročníku soutěže America’s Got Talent, který se konal v tomto týdnu v San Franciscu, však přinesl i mnohem bizarnější podívanou, než Turfovy nepřirozené pohyby kloubů.

Prim mezi absurdními výkony hrál muž převlečený do dětinského kostýmu, který se s trumpetkou v ruce projížděl po pódiu na dětském kole. Po svém výstupu dostal Mr. Special, jak si muž říkal, pouze otázku, zda má zosobňovat hloupost.

Na postup pak nestačila ani rapující 80letá stařenka s chodítkem, která na všechny přítomné doslova vybalila píseň o rodinných hodnotách, sexu a nadržených mladících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám