Hlavní obsah

Mladé dívky u vytržení. Kouzelník jim tahá jídlo přímo z jídelního lístku

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se o něm, že je lepší než světoznámý David Copperfield. Jmenuje se Yif Magic, pochází z Číny a jeho kouzelnické triky začíná pomalu ale jistě znát celý svět. Naposled zcela pobláznil dvě mladé Asiatky v restauraci.

Kouzelník tahá pohár přímo z lístku

 
Článek

Mladý kouzelník si v restauraci všiml dvou slečen vybírajících si jídlo a pití. Přisedl si k nim a po chvíli nezávazné konverzace vzal do rukou jídelní lístek s otázkou, co by si přítomné dámy rády daly.

Jak velké bylo jejich překvapení, když jimi zmíněný zmrzlinový pohár s ovocem začal iluzionista tahat z menu. Jako první se mu v ruce zjevila sušenková trubička. V tu chvíli byly slečny naprosto šokovány. Jejich překvapení bylo o to větší, když z jídelního lístku, který obě účastnice kouzla držely ve vzduchu, iluzionista vykouzlil i zbytek poháru.

Jedna ze slečen se do poháru po chvíli s chutí pustila a mladý kouzelník odešel tak rychle, jak se zjevil. Otázkou tedy je, kdo pohár nakonec zaplatil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám