Hlavní obsah

Mladá Polka chtěla svlékáním prorazit do politiky, teď prožívá žhavé okamžiky

Novinky, Jakub Kynčl
Varšava

Třiadvacetiletá Polka Katarzyna Lenartová se snaží prorazit do politiky za stranu Svaz demokratické levice (SLD). K nalákání voličů se rozhodla použít své vnady. Mladá Polka se však mírně přecenila. Místo toho, aby její video vyvolalo obdivné ohlasy od mužů, křesťanské Polsko ji nyní přísně odsuzuje. A muži? Většinou tvrdí, že není soudná.

Článek

Její volební spot začíná záběrem jako vystřiženým ze snímku Základní instinkt. Vlastně je úplně stejný až na to, že na něm není legendární hollywoodská dračice Sharon Stoneová dole bez, nýbrž Katarzyna Lenartová oděná do košile, saka, kravaty a značně upnutých legín.

Mladá dívka se v klipu postupně svléká a nakonec odhodí i podprsenku. Výhled na její ňadra už ale zakryl nápis "cenzurováno". Rádoby peprný volební spot se však u Poláků s nadšenými ohlasy nesetkal. Dívku odsuzují za to, že nemá žádnou morálku a vkus. Navíc se vysmívají kandidátce strany SLD, že cenzura je asi tak to jediné, nač by se s touto stranou mohli těšit.

"Mým záměrem bylo upoutat pozornost médií. Už dříve jsem představila klip mladých členů SLD, ale propadl bez nějakého většího zájmu," uvedla mladá politička, která dodala, že její nové video obsahuje skrytou zprávu, kterou nedokáže mnoho diváků rozluštit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám