Hlavní obsah

Místo zatčení se Američanka dočkala žádosti o ruku

Novinky, tcs

Když Texasanka Amanda Radicanová vezla v pátek 7. července příteli do práce mobil, který si doma zapomněl, netušila, že všechno je jenom léčka. Kousek před policejní stanicí, kde přítel pracoval, ji zastavila policejní kontrola. Nervózní ženu pak překvapil její milý a požádal ji o ruku.

Řidička si myslela, že ji chce zadržet policie. Místo toho přišla žádost o rukuVideo: Grapevine Police Department, Novinky/AP

 
Článek

Stephen Smith pracuje ve městě Grapevine v severním Texasu jako policejní dispečer a vymyslel si vskutku originální způsob, jak po dvou letech společného vztahu přítelkyni Amandu požádat o ruku.

Ještě než odešel do práce, nechal doma mobil se zapnutou aplikací pro sledování telefonu. Pak stačilo z práce zavolat a požádat Amandu, zda by mu telefon nedovezla. Na počítači už jenom sledoval, jak se láska jeho života blíží ke stanici.

Nakonec Stephen vyrazil se strážníkem Halem na nedaleké parkoviště, kde si na Amandu počkali. Hale pak přijíždějící auto zastavil. „Vystupte si z vozu. Je registrováno jako hledané,“ oznámil strážník překvapené Amandě.

Než se nic nechápající Amanda vzmohla na nějakou reakci, přistoupil k ní její přítel a poklekl. Vysvětlil jí, že hledané není auto, ale vlastně ona jím, protože ji miluje. Pak ji požádal o ruku. „Lháři,“ byla její první reakce na Stephenův „podvod“. Pak si však uvědomila, co právě slyšela, a na policistovu žádost řekla vytoužené ano.

Reklama

Výběr článků

Načítám