Hlavní obsah

Místo Trumpa se v novinách objevila fotka herce Baldwina, který ho imituje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

List El Nacional z Dominikánské republiky se musel v sobotu omluvit za omyl ve svém pátečním čísle. Materiál věnovaný židovským osadám doplnil fotografií herce Aleka Baldwina s popiskem, že jde o amerického prezidenta Donalda Trumpa. Baldwin patří k úspěšným imitátorům amerického prezidenta.

Foto: El Nacional, AP

Alec Baldwin jako Donald Trump v dominikánském listu

Článek

V sobotním vydání El Nacionalu se objevila omluva za to, že list omylem otiskl záběr na Baldwina z televizního pořadu s popiskem Donald Trump, prezident USA. Vedle této fotografie byl snímek izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a článek o izraelské politice židovských osad. Jeho titulek zněl „Trump říká, že osady v Izraeli mír neusnadní“.

Foto: Will Heath, ČTK/AP

Baldwin vystupuje jako Trump v pořadu Saturday Night Live.

Takto Trump reagoval na poslední kroky Netanjahuovy vlády, která prosadila zákon umožňující zlegalizovat přes 50 osad na Západním břehu Jordánu a vyvlastnit půdu Palestinců.

Foto: Pablo Martinez Monsivais, ČTK/AP

Donald Trump podepisuje exekutivní příkaz.

El Nacional v omluvě na své webové stránce uvedl, že se fotografie objevila na 19. straně pátečního čísla a že omyl unikl personálu redakce. „El Nacional se omlouvá svým čtenářům a všem, kdo se cítí postiženi,“ uvádí se v omluvě.

Baldwin vystupuje v pořadu Saturday Night Live a Trump se už dal slyšet, že Baldwinovy parodie jeho osoby „nestojí za nic“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám