Hlavní obsah

Miss World Kuchařová boduje: získala celosvětovou kampaň za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Taťána Kuchařová přiletěla na skok do Čech, aby zde natočila celosvětovou kampaň na vlasovou kosmetiku. Za lukrativní kšeft inkasovala honorář v řádech statisíců. Kuchařová přiznala, že pro české klienty prakticky nepracuje, nedokáží ji zaplatit.

Článek

"Natáčeli jsme v Praze na Barrandově a kampaň poběží po celém světě. Samozřejmě bude k vidění i v Čechách," řekla Novinkám Kuchařová. Práci získala díky své agentuře v Miláně.

Česká topmodelka přiznala, že honorář byl v řádech statisíců. "Nechci být konkrétní. Každá modelka má svůj denní plat, za který pracuje. Pro Čechy je honorář, za který pracuji, většinou nepřijatelný, takže tady prakticky nepracuji.  Do Čech jezdím jen na skok kvůli rodině a mé nadaci," vysvětlila Taťána.

Neustále pendluje mezi Prahou, Milánem a New Yorkem. Tam ji to v poslední době táhne nejvíce, protože vedle práce tam má i novou lásku, amerického modela a ředitele nadace Heleny Houdové Sunflower Lana Carlsona.

"Jsme velice šťastní a naši budoucnost vidím velice pozitivně," prozradila zamilovaná Kuchařová. "Kvůli naší práci jsme neustále někde v letadle, takže cestování pro nás problém není. Vidíme se velice často," prozrazuje.

Carlson patří mezi nejúspěšnější americké modely. Nyní se ale především věnuje nadaci Sunflower. "Modelingu se věnuje už jen příležitostně. Nafotil například kampaň pro Calvina Kleina. Je to jeho koníček, naplno se věnuje nadaci a naprosto pro charitu žije. Předává mi svoje zkušenosti. Charita nás velmi spojuje, je to naše velká vášeň," dodala Kuchařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám