Hlavní obsah

Miss Universe 2005 je v Praze

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Do Prahy ve čtvrtek dopoledne přiletěla Miss Universe 2005, Kanaďanka Natalie Glebova. Na ruzyňském letišti ji přivítala ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová a loňská Miss Kateřina Smejkalová. Glebova byla velmi sdílná a odpověděla na několik otázek.

Článek

Během tiskové konference se Glebova smála tomu, že rozumí mnoha českým větám překladatelky, jelikož je původem Ruska. Také řekla, že je úžasné, že přestože se v Kanadě nenarodila, tak i přesto se mohla soutěže krásy jako kanadská občanka účastnit. Michaela Maláčová dodala, že letošního ročníku České Miss se účastní také jedna dívka ruského původu a vzhledem k tomu, že má české občanství, tak má možnost soutěžit.

Čtvrteční odpoledne Glebova strávila v pražských ulicích prohlídkou centra, večer jí čeká nácvik slavnostního večera. Během pátečního vyhlašování České Miss 2006 bude totiž předávat vítězce české soutěže korunku.  

Navštívila jste mnoho zemí, které trpí problémem HIV/AIDS. Co jste se během těchto cest naučila?

Máte pravdu. Cestovala jsem po celém světě a jsem si jistá, že HIV/AIDS je něco, o čem by se mělo mluvit. Ale nejdůležitější věc, kterou jsem se naučila je, že AIDS se dotýká každého člověka na světě a každé země na světě. Jsem ráda, že jsem se mohla těchto cest účastnit a spolupracovat s různými charitativními organizacemi.

Příchod Nového roku jste slavila v Bangkoku. Jaké to bylo?

Byla to opravdu úžasná zkušenost. Poprvé jsem slavila Nový rok mimo svůj domov. Bylo to odlišné, ale zároveň ohromující. Miluji Thajsko a tamější lidi. Byla to jednoduše nezapomenutelná oslava.

Jaké jsou vaše hlavní osobní a profesionální cíle?

Přibližně před rokem jsem úspěšně ukončila své bakalářské studium v oboru IT management a marketing. Z tohoto důvodu bych ráda zůstala na poli obchodu a můj cíl je být popřípadě majitelkou nějaké společnosti.

Jaký vzkaz máte pro novou Českou Miss?

Můj vzkaz pro novou Miss by byl, aby se chopila této šance k reprezentování své země. Účast v soutěži Miss Universe bude naprosto úžasná zkušenost. A vzkázala bych jí také, aby si to samozřejmě užila a bavila se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám