Hlavní obsah

Miss Šedivá pojídala ovčí vnitřnosti

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Finalistka soutěže Miss ČR 2008 Taťána Šedivá si středeční večer užila poněkud netypicky. Na speciálním skotském večírku v pražském klubu La Casa de la Havana vieja totiž pojídala pokrm, ze kterého nebylo mnoho přítomným dobře od žaludku. Národní skotský pokrm haggis skládající se z ovčích vnitřností totiž není pro slabé povahy a zejména pak žaludky.

Foto: Novinky

Taťána Šedivá snědla haggis bez potíží.

Článek

Dlouhonohá blonďatá modelka a finalistka Miss ČR 2008 Taťána Šedivá předvedla, že není z cukru, a když měla ochutnat známý skotský pokrm haggis složený z ovčích vnitřností, jako jsou játra, plíce smíchané s kořením, cibulí a ovesnými vločkami umístěných a upečených v ovčím žaludku, ve kterém se pokrm i servíruje.

Taťána se sice zpočátku ošívala, zejména pak, když jí obsluha seznámila s tím, z čeho se pokrm skládá, ale po prvním ochutnání přišla na to, že vlastně nejde o nic hrozného a nabrala si rukou znovu.

Foto: Novinky

Taťánu Šedivou nalákaly do jinak kubánského podniku Casa Havanu skotské rytmy a tance.

"Vnitřnosti sice nemám nejradši, ale jsou taková typicky chlapská jídla, která mám velmi ráda. Takový tataráček mám na vrcholu svých oblíbených jídel. A co se týče něčeho extrémnějšího, neměla bych asi ani problém sníst nějakého menšího červa. Klidně i živého," řekla Novinkám Šedivá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám