Hlavní obsah

Miss Průšová míří na světová módní mola: v Panamě fotila pro Vogue

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss ČR 2002 Kateřina Konvalinka Průšová se vrátila z Panamy, kde fotila zkušební fotky pro nejprestižnější módní časopis světa Vogue. V tuto chvíli už putují fotografie do New Yorku, kde se rozhodne, zda bude Kateřina historicky první Miss, která se na titulní straně Vogue objeví.

Článek

"V Panamě jsem strávila čtyři dny. První tři dny jsem se aklimatizovala a jeden se v Panama City fotilo. S panamským fotografem Francescem Galbraithem, kterého zaplatili ve Vogue, jsme si skvěle sedli a nafotili jsme za sedm hodin asi 500 fotek," prozradila Novinkám Průšová.

Fotografie již putují do New Yorku, kde se šéfredaktorka Anna Wintourová se svým týmem rozhodne, zda Kateřina ozdobí titulní stranu nejprestižnějšího módního časopisu světa Vogue. "Do čtrnácti dnů bych měla vědět výsledek, titulka by se pak fotila v New Yorku," řekla modelka.

Dívky, které se dostanou na titulní stranu Vogue, jsou okamžitě katapultovány na světová módní mola a dostávají nabídky na nejprestižnější kampaně. Titulní strana dostala na výsluní z českých krásek Evu Herzigovou nebo Karolinu Kurkovou.

"Už nyní jsem od fotografa Francesca Galbraitha dostala nabídky na focení. Hodně se tam fotí katalogy a tak bych tam příští měsíc měla jet fotit. Pokud by vyšel Vogue, byla by to bomba a věřím, že světový modeling by se mi velmi otevřel," dodala Průšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám