Hlavní obsah

Miss Lucie Králová chytla svatební kytici

Právo, dk
PRAHA

Doba dovolených se pomalu chýlí ke konci. Odpočinku a léta si dosyta užily i naše celebrity. Miss ČR 2005 na letošní léto jen tak nezapomene - během dovolené chytla svatební kytici, a  tak je možné, že se nejkrásnější Češka do roka vdá.

Článek

Miss ČR 2005, Lucie Králová, byla v létě na svatbě svého bratrance Mirka. Obřad se konal v Teplicích. Po něm se všichni hosté a přátelé přesunuli na chalupu na Šumavu, kde se oslavovalo, rozbalovaly se dárky a také nevěsta házela svatební kytici.

Nastala pravá chvíle pro Lucii. Po loňské tragédii, kdy byl zastřelen její partner, nemá žádný nový vztah.

"Když nevěsta hodila kytici za sebe do davu lidí, tak jsem ji chytila já. Měla jsem pocit, že jsem snad vyskočila dva a půl metru, abych na ni dosáhla, ale mám ji," nadšeně popsala Lucka.

Copak to znamená? Že se naše letošní misska podle tradice do roka vdá. "To by muselo být hodně rychlé vzplanutí," zamyslela se Lucie.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR Lucie Králová chce zůstat asistentkou

Vítězka letošního ročníku soutěže Miss ČR Lucie Králová by ráda skloubila modeling se svou kariérou asistentky v advokátní kanceláři. Úkol je to sice náročný,...

Miss Lucie Králová chce založit taneční školu

Miss ČR 2005 Lucii Králové již skončila dovolená a opět se chystá do práce. Působí jako asistentka v pražské advokátní kanceláři. Zároveň ale sní o založení...

Výběr článků

Načítám