Hlavní obsah

Miss letí na dovolenou, nejvíce je láká opalování

Novinky, Oldřich Danda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

"Doufám, že tam budeme skákat v pytlích a hrát míčové hry," zavtipkovala Gabriela Lukavská, jedna z finalistek letošní soutěže Miss ČR, ve frontě na odbavení v hale ruzyňského letiště. Dnes tam čekala společně ještě s desíti finalistkami na to, až budou moci nastoupit do letadla a odletět do malé vesničky Niforeika, ležící na řeckém pobřeží.

Foto: Radek Vráblík
Článek

Deset dní se tam budou za to, že se dostaly až do finále soutěže krásy, opalovat a koupat, na což se, jak samy uvedly, těší nejvíce. Podle Jany Dvořákové, zástupkyně firmy Miss Models, která pro české krasavice výlet pořádá, by se děvčata měla hlavně zrekreovat.

Gabriela Lukavská, Jana Danáčová a Miss ČR Lucie Váchová u přepážky na ruzyňském letišti. FOTO: PRÁVO/Petr Hloušek

Dvořáková však dodala: "Celý pobyt lenošit nebudou, protože v rámci jejich pobytu budeme fotit propagační materiály do časopisů." Vítězka letošní soutěže Miss Lucie Váchová Právu sdělila: "Moc se mi tam nechce, ale až tam budu, tak si myslím, že se mi tam bude líbit."

Miss ČR Lucie Váchová se zubí na kolegyni Gabrielu Lukavskou, s mobilem si hraje Jana Danáčová. FOTO:PRÁVO/Petr Hloušek

Jinak dívky vypadaly natěšeně a skoro jim nevadilo, že letadlo mělo přes dvě hodiny zpoždění.

(Zleva po směru hodinových ručiček) Gabriela Lukavská, vicemiss Markéta Divišová, miss Lucie Váchová, Jana Danáčová a Ivana Šťastná. FOTO:PRÁVO/Petr Hloušek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám