Hlavní obsah

Miss jižní Moravy mluví lépe slovensky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Novopečená Miss jižní Moravy, sedmnáctiletá studentka Denisa Mendrejová, sice bydlí v Bratislavě, ale v případě, že by se umístila v celorepublikovém finále soutěže o nejkrásnější dívku ČR a musela plnit "missí" povinnosti v Praze, klidně by se přestěhovala.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

"Nemám problém se stěhováním či změnou místa pobytu, jako modelka jsem byla dva měsíce v Tokiu. Byla to úžasná zkušenost, milí lidé, úplně jiná kultura," řekla Denisa, která žije na Slovensku od svých šesti let a má české i slovenské občanství.

Svěřila se také, že z moravského publika měla strach. "Přece jen mluvím lépe slovensky než česky. Ale holky byly dobré a psychicky mě podporovaly," dodala.  

Spontánnost zabrala

K vítězství jí podle vlastních slov dopomohlo hlavně její bezprostřední chování.

"Myslím si, že jsem zaujala hlavně volnou disciplínou a svou přirozeností, spontánností a permanentní veselostí," podotkla Denisa.

Přiznala, že trochu s nějakým umístěním počítala, ale vítězství určitě nečekala. "Bylo to překvapení, a jak jste viděli, chyběla mi na pódiu slova," připomněla sportovně založená finalistka Miss ČR 2004.

"Mám ráda všechny sporty, jak zimní, tak letní, ale také tanec. Vlastně miluji všechno, když je zábava. S přáteli chodím v Bratislavě na diskotéky, ráda piju různé koktejly."

Reklama

Související témata:

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Výběr článků

Načítám