Hlavní obsah

Miss Jandová: na Miss World si potáhnu nejméně 15 kufrů

Novinky, jky
PRAHA

Separátní pokoj jen na zavazadla bude pravděpodobně na světové soutěži Miss World v Jihoafrické republice potřebovat Miss ČR 2008 Zuzana Jandová. Odlet se jí začíná pozvolna blížit a Zuzana se podle svých slov upřímně děsí balení. Nejpůvabnější dívka ČR se objevila na párty v Sacré Coure.

Foto: Michaela Říhová , Právo

Zuzana Jandová

Článek

Zuzana Jandová přišla na party Dancing in the Moonlight, která se bude opakovat každý měsíc, společně se svým přítelem Tomášem Koběrským. Jako DJ se představil Petr Zvěřina.

Na akci nechyběla ani herečka Sandra Nováková s přítelem Honzou Nejedlým, herec Mirek Šimůnek, Zdeněk Podhůrský s přítelkyní, Miss Michaela Wostlová či modelka Dominika Kadlčková.

Zuzana Jandová se v těchto dnech připravuje na Miss World do JAR a pracovně je velmi vytížená. Například v pátek byla ozdobou autorské přehlídky Luďka Hanáka v Mohelnici.

Nemá ani tolik kufrů

Zuzanu v nedávné době přemohla chřipka, ze které se teprve pomalu vzpamatovává. V hlavě už má však jediné, odlet na soutěž Miss World. "Je toho hodně, chci ještě chodit na hodiny zpěvu kvůli mé volné disciplíně, ale nějak poslední dobou nestíhám," informovala Novniky Jandová.

"Nejhorší bude na celém odletu balení. Předpokládám, že s sebou povezu tak 15 kufrů a to ještě přinejmenším. Vůbec netuším, jak to všechno zabalím. Navíc nemám ani tolik kufrů," smála se Jandová.

Reklama

Výběr článků

Načítám