Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová si co nejdřív otevře lékárnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jana Doležalová, nejkrásnější dívka ČR roku 2004, boří stereotypy, podle nichž kráska bývá obvykle hloupá. V minulém roce dosáhla na korunku Miss a v letošním zase získala titul doktorky farmacie. Kromě přehlídkových mol ji můžete potkat i za pultem královéhradecké lékárny.

Článek

"Když nejsem na cestách, snažím se aspoň pár dní v týdnu věnovat práci v lékárně. Pokud chci za tři roky získat atestaci, musím totiž mít praxi," řekla Doleželová.

S tím, že by po ukončení aktivní kariéry modelky zůstala v branži, třeba jako majitelka agentury nebo pracovnice, která vyhledává nové zajímavé tváře, prý příliš nepočítá. "Až skončím v modelingu, mám v plánu otevřít si co nejdřív vlastní lékárnu," prozradila.

Na popularitu spojenou s korunkou Miss přitom Doleželová příliš nespoléhá. "Možná, že by ze začátku do mé lékárny přišlo víc lidí, právě proto, aby je obsloužila Miss. Ale s žádnými davy rozhodně nepočítám. Nakonec stejně rozhodne to, co je ve farmacii nejdůležitější - odbornost a kvalita," doplnila dívka z Uničova, která se pro náročné studium farmacie rozhodla proto, že ji zajímalo lidské tělo a procesy, které se v něm odehrávají.

Reklama

Související témata:

Související články

Jana Doleželová si chce pořídit vlastní byt

Jana Doleželová, Miss ČR 2004, by si ráda vydělala na vlastní bydlení. Vyhrála sice roční pronájem bytu, ale až její kralování skončí, bude muset byt opustit...

Janu Doleželovou pozvala Miss Kolumbie na svatbu

Loňskou Miss ČR Janu Doleželovou vůbec netrápí, že korunku už získala další dívka, Lucie Králová. Jana se přestěhovala do nového bytu a plně si užívá jara,...

Miss Doleželová odřekla pozvání do Kolumbie

Loňská Miss ČR Jana Doleželová měla o prázdninách naplánovanou cestu do Jižní Ameriky. Chystala se tam totiž na svatbu své kolegyně - Miss Kolumbie Paoly...

Výběr článků

Načítám