Hlavní obsah

Miss Doleželová přišla o veselý život na koleji

Novinky, Korzo
PRAHA

Nová Miss ČR 2004 Jana Doleželová se v rámci charitativních akcí chce zvýraznit především ve zdravotnictví a trošku tuto oblast pozdvihnout. Sama však připouští, že se k tomuto náročnému úkolu vůbec nakonec nemusí dostat.

Foto: Josef Zajíc

Ostravské muzeum 2.4.2015 Koukejte děti, kdopak to letí...

Článek

"Kdyby se mi to nepodařilo nyní, tak vždycky je dost času v okamžiku, kdy předám titul další dívce," slíbila Doleželová, která za tři měsíce ukončí studium na farmaceutické fakultě.

Dvaadvacetiletá studentka z Uničova od včerejška bydlí ve svém novém bytě 1+kk na Barrandově, který v úterý dostala za vítězství.

"Bydlení v Praze je teď pro mě nezbytné a rozhodně je to velmi příjemné mít k dispozici po dobu jednoho roku takto krásný byt," uvedla miss, která dosud bydlela na studentské koleji.

"Bude mi trochu chybět ten veselý kolejní život a přátelé, ale stejně bych se brzy loučila, protože za tři měsíce vysokou školu končím," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR 2004 se stala studentka z Uničova

Nejkrásnější dívkou České republiky pro rok 2004 se v sobotu večer v karlovarském Grandhotelu Pupp stala dívka s číslem 11 Jana Doleželová. Dvaadvacetiletá...

Miss obdivuje úspěšné ženy

Nová Miss ČR Jana Doleželová, která vždy chtěla pracovat ve zdravotnictví, obdivuje úspěšné ženy. Důležitá podle ní je krása. Svou korunku vydažila za 600 000...

Miss Jana Doleželová se budoucnosti nebojí

Jana Doleželová, čerstvá Miss České Republiky 2004, která v sobotu usedla na trůn královny krásy, v pondělí odpovídala na dotazy čtenářů diskusního fóra...

Výběr článků

Načítám