Hlavní obsah

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic velmi nerada slyší. Pravda je totiž taková, že testy zvládla na 100 procent a ani během jízd nenastal žádný problém, a tak se už Sokolová může těšit na pouhou formalitu, vydání řidičského průkazu.

Článek

Na testy se Kateřina Sokolová snažila učit již na dovolené na řeckém Rhodosu s CK Blue Style. Na závěr filmového festivalu v Karlových Varech už jí začaly nervy pracovat a přála si mít testy i jízdy co nejdříve úspěšně za sebou. To se jí také poštěstilo v úterý odpoledne, kdy nám do Novinek s radostí volala. "Tak to mám," ozvalo se z druhé strany telefonní linky.

"Testy byly bez potíží na plný počet a jízdy byly také v pohodě. Jediné, co bylo trochu nepříjemné, bylo to, že začalo pršet. Naštěstí jsem se s tím ale vypořádala," řekla Novinkám úřadující Miss ČR.

Celou autoškolu absolvovala s fordem, a tak bude zajímavé sledovat, jak se dlouhonohá brunetka vyrovná s přechodem na svou Škodu Fabia, kterou získala vítězstvím v tradiční soutěži krásy.

A jestli z ní bude pirátka silnic? "To zatím nevím, řídit teprve začínám, ale pravdou je, že ráda jezdím docela rychle. Mám trochu problémy s překračováním rychlosti," dodala s ostychem Kateřina Sokolová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám