Hlavní obsah

Minogue žárlit nemusí, Martinez modelky neuznává

Novinky, ČTK, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ/LOS ANGELES

Australská popová hvězda Kylie Minogue (35) se zřejmě nemusí bát, že by ji její milenec Olivier Martinez, s nímž už přes rok chodí, někdy opustil kvůli krásné a mladé modelce. Osmatřicetiletý francouzský herec totiž nepovažuje rozpustilé krásky za dostatečně atraktivní.

Foto: Kateřina Maxová

Sdružení pořádá podzimní pobyty v Lázních Vráž pravidelně

Článek

Martinez prý změnil svůj pohled na ženy a touží po vyzrálejších a starších. Tvrdí, že modelky v teenagerském věku sice vypadají jako dokonalé milenky, ale ve skutečnosti jsou příliš nezkušené na to, aby mohly být zajímavé. A ani s inteligencí na tom prý nejsou nijak valně.

Osmatřicetiletý herec tvrdí, že by nikdy nechtěl chodit s modelkou. "K tomu, aby byl člověk krásný, mu nemusí být osmnáct," říká Martinez.

Modelku s mozkem nepotkal

"Osmnáctiletí bývají většinou hloupí. Byl jsem zvyklý takové dívky vyhledávat. Toužil jsem po mladých a krásných tělech a upozadil jsem u nich mozek. Jestli mám být upřímný, nikdy jsem nepoznal modelku, která by měla mozek," nechal se slyšet.

"Možná jsem na to přišel dost pozdě, ale už vím, že jsou nejen pro život, ale i v posteli lepší vyzrálé ženy, které už si něco prožily," prohlásil Olivier Martinez a dodal, že mladičké dívky mu připadají neošlehané životem.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue zřejmě vybírá svatební róbu

Kylie Minogue opět podpořila zvěsti, že se hodlá vdát za svého přítele Oliviera Martineze - v jeho rodné Paříži byla totiž zpozorována, jak vybírá svatební...

Kylie Minogue - bohyně homosexuálů

Ačkoli nenechává popová hvězda s nejkrásnějším pozadím Kylie Minogue žádného muže chladným, přesto je bohyní zvláště ve světě gayů. Svůj status ikony...

Kalendář s Kylie v nedbalkách je trhák

Kalendář s názvem "2004 Love Kylie", který nafotila populární zpěvačka Kylie Minogue, se podle firmy Danilo stal bestsellerem mezi výtisky pro letošní rok....

Výběr článků

Načítám