Hlavní obsah

Michaela Maláčová a miliardář Bakala jsou svoji, svatbu utajili

Novinky, Jakub Kynčl
Praha/Ženeva

Ředitelka soutěže krásy Česká Miss vstoupila se svým partnerem Zdeňkem Bakalou do svazku manželského. Svatba byla přitom velmi dobře utajená. Skutečnost, že se doopravdy konala, potvrdila Novinkám až mluvčí Michaely Maláčové Dita Fuchsová. Svatbu jinak obestírá hradba mlčenlivosti, mluvčí tvrdí, že si pár nepřeje v této souvislosti sdělovat jakékoliv podrobnosti.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Michaela Maláčová s manželem a otcem svých dětí Zdeňkem Bakalou.

Článek

Michaela Maláčová je výrazná osobnost českého šoubyznysu. Dříve královna krásy, poté mluvčí ODS a nakonec ředitelka soutěže krásy, která po dlouhých letech jako jediná vydržela v českém prostředí. Právě ona řekla své "ano" vlivnému českému podnikateli Zdeňku Bakalovi.

"Mohu vám potvrdit, že se konala svatba a jsou již svoji. Více podrobností si však pár nepřál sdělovat," řekla Novinkám mluvčí Michaely Maláčové Dita Fuchsová. Na přímý dotaz, kdy ke svatbě došlo, odpověděla: "Mohu říci, že úplná novinka to není."

Pár přivedl na svět ještě před svatbou už tři potomky. Nejstarším dítětem je čtyřletá dcerka Anabel, jejími mladšími sourozenci jsou pak dvouletý Aron a roční Aram.

Reklama

Výběr článků

Načítám