Hlavní obsah

Michaela Dolinová si přeje další miminko

– PRAHA

Bývalá televizní rosnička, nyní průvodkyně Snídaně s Novou, divadelní herečka a matka dvou dětí Michaela Dolinová touží po dalším potomkovi. "Kdybych otěhotněla byla bych úplně nadšená," svěřila se.

Foto: Miroslav Bžoch

Debbi

Článek

"Řada lidí mi ovšem dá jistě zapravdu, že tvořit děti je velký problém. My teď s manželem máme domluveno, že pojdeme do Švýcarska. Tak uvidíme, jestli se nám to povede," uvedla.

"Jedeme bez dětí, sami. To každému doporučuji, vyjet si jen tak ve dvou na pár dní," podotkla Dolinová, která má vynikající rodinné zázemí a velmi starostlivé babičky, které jí s výchovou dvou dcer pomáhají.

Zimu si užívá

Ačkoliv miluje podzim, je narozdíl od mnoha lidí okouzlená letošní zimou, která jí nepřipadá dlouhá. Spolu s manželem a dcerami, osmiletou Terezkou a pětiletou Julinkou, velmi často vyrážejí na lyže. "Vůbec by mi nevadilo, kdyby bylo tak, jak je, do konce března i déle," usmála se, ale hned přiznala, že jako každá žena se chystá doplnit si na jaro svůj šatník.

"Já jsem hlavně na boty. Už jsem si koupila dvoje jarní boty na vysokém podpatku. Nevím ale, jak v nich budu chodit, z podpatků mě bolí nohy. Jinak si samozřejmě koupím ještě něco dalšího," uvedla Michaela, která preferuje barevné oblečení.

"Když je málo sluníčka a pochmurno, bojuji barvami proti depresi. Málokdy mě uvidíte v černé," konstatovala Dolinová, která pod černou barvou nadbytečné kilogramy skrývat nemusí. Při své váze 59 kilogramů prý nedrží ani žádnou dietu. Jen má zažité určité stravovací návyky.

"Dopoledne vůbec nejím. Jen hodně piji a dám si nějak ovoce. Neobyčejně mi to vyhovuje. Když jsme byli na horách, měli jsme polopenzi a já musela snídat, což mi úplně rozbouralo mé návyky a metabolismus," přiznala.

Reklama

Související témata:

Související články

Dolinová skončí s moderováním počasí

Televizní rosnička Michaela Dolinová se s počasím na Nově s největší pravděpodobností rozloučí. Pořadem bude provázet ještě měsíc a pak se podle svých slov...

Michaele Dolinové se po Počasí nestýská

Po dlouhých deseti letech opustila nedávno moderátorka a herečka Michaela Dolinová pořad Počasí a přesunula se do Snídaně s Novou. Přestože o počasí...

Michaela Dolinová miluje podzim

Herečka Michaela Dolinová, bývalá televizní rosnička, nedá na podzim dopustit. Podle ní je to nekrásnější období roku, přestože v ní občas vzbuzuje rozporuplné...

Výběr článků

Načítám