Hlavní obsah

Michael Jackson se prý přestěhuje do Německa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Americká popová hvězda Michael Jackson chce údajně opustit Spojené státy a přestěhovat se do Německa. Tuto informaci přináší s odvoláním na Jacksonova otce, který se nyní zdržuje v Německu, deník Berliner Zeitung ve svém čtvrtečním vydání. Jeho novým domovem by se prý mohl stát Berlín nebo Postupim.

Článek

Agentura Reuters dokonce cituje Michaelova otce Joea, podle něhož by se zpěvák mohl v Berlíně již zúčastnit oslavy otcových 76. narozenin tento pátek. Na oslavě v luxusním berlínském hotelu by se měly sejít všechny děti otce Jacksona a s nimi dalších asi 1000 hostů.

Jackson, který byl nedávno po vleklém vyšetřování a procesu v americké Kalifornii zproštěn obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilých, dal opakovaně najevo, že má v úmyslu Spojené státy trvale opustit. Zpráva Berliner Zeitung je prvním konkrétním náznakem toho, kam by se mohl uchýlit. V minulých dnech odpočíval v Bahrajnu.

"Michael je příznivcem Německa a do Berlína se zamiloval. Také Postupim se rodině Jacksonových velmi líbí," cituje list Jacksonova poradce Shawna Andrewse. Na Jacksona podle Andrewse také silně zapůsobila velká podpora, kterou mu dávali najevo němečtí fanoušci v době procesu. Je prý možné i to, že Jackson dá vybudovat v oblasti Berlína kopii svého kalifornského sídla Neverland.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson je nevinen

Porotci v kauze zpěváka Michaela Jacksona dospěli v pondělí k verdiktu. Po pětiměsíčním procesu byl král popmusic uznán nevinným ve všech deseti bodech...

Přehled článků v kauze Michaela Jacksona

Zpěvák Michael Jackson byl obviněn v dubnu 2004. Soudní proces začal před pěti měsíci a před soudem vypovídalo více než 100 svědků. Vinu Jackson odmítá....

Fanoušci oslavovali Jacksonovo vítězství

Po celou dobu, od obvinění v dubnu 2004 až do pondělního vynesení verdiktu, byli se zpěvákem Michaelem Jacksonem tisíce fanoušků po celém světě. Mnozí neváhali...

Výběr článků

Načítám