Hlavní obsah

Megan Foxová si vzala Davida ze seriálu Beverly Hills 90210

Los Angeles

Ještě před týdnem Megan Foxová oznamovala, že dlouho nezůstane svobodná. A po posledním víkendu už je skutečně vdaná. Čtyřiadvacetiletá herečka si na Havaji vzala Briana Austina Greena alias Davida Silvera ze seriálu Beverly Hills 90210. Obřadu se účastnil také hercův osmiletý syn Kassius.

Článek

„Měli docela velkou svatbu, ale bylo tam nakonec skoro víc lidí z ochranky než hostů. Měli tam plno bodyguardů, zavolali si dokonce několik mužů z místních společností, protože hotelová ochranka jim nebyla dost. Bylo to velmi utajované. Každý host se musel upsat k totální diskrétnosti,“ uvedl zdroj z hotelu Four Seasons Hualalai v Ka´upulehu na Havaji.

„Megan a Brian stále pobývají v hotelu a relaxují. Užívají si tam své líbánky,“ dodala kamarádka Foxové.

Dvojice se vloni na pár týdnů rozešla

Foxová, která zazářila ve sci-fi Transformers, začala s Greenem randit v roce 2004, tehdy jí bylo teprve osmnáct. Loni v únoru se po dvou letech zasnoubení na čas rozešli. Po pár týdnech se k sobě ale vrátili a letos v červnu jejich mluvčí potvrdil, že plánují svatbu.

Green má s kolegyní Vanessou Marcilovou, s níž se potkali na natáčení seriálu Beverly Hills 90210, osmiletého syna Kassia Lijaha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám