Hlavní obsah

Medvěd na procházce honil majitele po ulici. Nakonec ho srazil autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou majitel medvěda z ruského Nižněvartovsku. Na procházce ho totiž jeho dvouletý mazlíček napadl a následně proháněl po ulici. Medvěda nezastrašil ani ruch okolního provozu a na konec skončil pod koly autobusu. Vážnější zranění ale neutrpěl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na ulici v Rusku zaútočil medvěd na svého páníčkaVideo: Reuters

 
Článek

Situaci zachytil minulý týden jeden z projíždějících řidičů. Na záběrech je vidět majitele medvěda, který s někým telefonuje, a kousek od něj dvouletý medvěd. Zda muž telefonoval někomu s tím, že se mu medvěd, kterého venčil, poněkud splašil, není jasné.

Šelma každopádně na může dorážela, načež se dal vyděšený Rus na útěk. Medvěd mu byl v patách, jak je ale na konci vidět, medvědovo pronásledování zastavil projíždějící autobus, který zvíře porazil. Během celé situace nebyl podle agentury Reuters naštěstí nikdo vážně zraněn.

Čínský hotel si vysloužil kritiku kvůli výběhu s ledními medvědy

Cestování

Později se ukázalo, že muž je místní obyvatel, který se svojí matkou chová medvěda v kleci, kam zvíře po srážce s autobusem zamířilo, a venku jej občas venčí. Kvůli incidentu však muže zadržela policie a zaměřila se na to, v jakých podmínkách zvíře žije. Obvinila jej rovněž z obecného ohrožení.

Medvědi jsou jinak v západosibiřské oblasti poměrně běžnou podívanou, a to zejména na jaře, kdy ve městě hledají po zimním spánku něco dobrého k snědku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám