Hlavní obsah

Matka vyhrála 51 miliónů díky špatné paměti

Novinky, Korzo
DEVON

Britka Janet Baddicková (49) vyhrála v loterii 1,3 miliónu liber díky tomu, že zapomněla, jak starý je její syn. Vždycky do slosovacího lístku vyplňuje čísla, která odpovídají buď věku příbuzných nebo důležitým rodinným událostem. Nakonec ale vyhrála díky omylu.

Článek

Baddicková vyplňovala věk svého syna Darrena, kuchaře, kterému bylo minulý měsíc 27 let. Ona si to ale neuvědomila a spolu s dalšími čísly zaškrtla číslo 26.

Všech šest čísel uhádla správně. Jak uvádí list The Sun, o hlavní výhru 2,6 miliónu liber se sice musela rozdělit s dalším šťastným výhercem, ale v přepočtu 51 miliónu korun se do rodinného rozpočtu určitě hodí.

"Jsme naprosto v šoku. Ještě nám to ani pořádně nedošlo. Vyplňuji čísla, která pro nás něco znamenají, a jak stárneme, některá čísla se mění. Musím ale přiznat, že poslední dobou jsem trochu roztržitá, asi je to věkem, a tak jsem si neuvědomila, že Darrenův věk se změnil," řekla šťastná výherkyně.

"Když si uvědomila, že jsme vyhráli, vyběhla nahoru po schodech úplně bez sebe. Myslel jsem si, že nám umřel jeden ze psů," dodal její manžel Nick. Vyhrané peníze mají manželé v úmyslu investovat do aut a dovolené na Floridě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám