Hlavní obsah

Martin Zounar se pracovně zaměří na ženy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Martin Zounar v poslední době zaujal rolí v televizním seriálu Rodinná pouta, kde hraje nesmělého lékaře, který si poněkud nešikovně hledá lásku i způsob, jak zhubnout. Nyní se jeho hlas bude linout také z rozhlasu, neboť připravuje pořad pro ženy.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Z rozestavěného obchodního centra jsou sutiny.

Článek

"Moje role v Rodinných poutech slibně pokračuje. Věřím, že diváci budou překvapeni, když se jako doktor Bořek Vágner, nemotora v sexu i v osobních vztazích, vrátím ze stáže z Kanady," podotkl ke své roli.

"Bude to úplně jiný člověk, který se dokáže jasně postavit k životu. Bude i zajímavý jeho vztah s dalším hrdinou seriálu, lékařem Martinem Liškou. Ale víc už neprozradím," nastínil pokračování svého působení v seriálu.  

Hubne i v osobním životě

V životě se jeho snaha zhubnout shoduje s osudem v seriálu. Během moderování kulinářského pořadu v televizi Prima totiž přibral několik přebytečných kilogramů. Rozhodl se, že skutečně pořádně zhubne.

"Zhubl jsem o sedmnáct kilo a je to na mně už vidět. Trošku mi pomohla nemoc. Ale dalších deset kilo jsem shodil tím, že jsem změnil životosprávu. Jím méně, často a lehkou stravu, víc zeleniny,ovoce, drůbeže, ryb," řekl Zounar.

Kromě natáčení seriálu ho čeká další příjemná práce. Bude vystupovat v připravovaném muzikálu Kabaret Irma. "Hraji v něm člověka, který je najatý, aby zabil hlavní představitelku, a tím splatil dluh, který způsobil. A on se do ní zamiluje."

Namířeno na ženy

Dále pracuje na lahůdce především pro příslušnice slabšího pohlaví. Od začátku října v dopoledních hodinách bude na Radiu Kiss vysílat právě pro ně.

"Budu vyprávět třeba o tom, jak jsou občas chlapi podivní, jak to s nimi ženy nemají jednoduché. Bude to o láskách, kamarádství, o všem, co by ženy, a nejen je, mohlo zajímat. Název tohoto vysílání teprve hledáme," uzavřel Zounar.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Naladíte si Martina Zounara v jeho novém rozhlasovém pořadu?

Anketa

Naladíte si Martina Zounara v jeho novém rozhlasovém pořadu?
Ano
34,6 %
Ne
44,4 %
Ještě nevím
21 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 459 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám