Hlavní obsah

Marta Kubišová se vrátila z Kréty

Novinky, Korzo
PRAHA

Marta Kubišová se právě vrátila ze své první letošní dovolené. Sluníčka si užívala na řecké Krétě. Tam odcestovala s Milanem Heinem, ředitelem pražského Divadla Ungelt, kde zpěvačka účinkuje.

Foto: Jana Vančatová

Skály Kalichy se nacházejí asi dva kilometry před Jonsdorfem, u silnice vedoucí od Petrovic, červené zabarvení způsobují železité příměsy pískovce

Článek

"My si děláme s Milanem Heinem vzájemně garde, protože jsme oba singl. Je to tak lepší. Na Krétě bylo úžasně. Vypůjčili jsme si auťák, abychom poznali všechna pobřeží, projeli jsme ostrov i napříč," prozradila Kubišová.

"Počasí bylo prostě ´azuro´ od první vteřiny až do poslední. I moře, v němž jsem se za celou dobu pobytu nakonec koupala jenom třikrát. Ještě než jsem odjížděla, jsem si totiž zakreslila na prospektu místo u bazénu, kde jsem skutečně vytrpěla a vydržela sedm dní. Není možné se vrátit z dovolené jako bílá dlaždička," pousmála se zpěvačka. 

Z Francie vezla vodu

Kromě výrazného opálení si Kubišová z řeckého ostrova přivezla také množství kaménků. Ty si vozí z každého místa, které navštíví, a pak některé z nich rozdává svým přátelům.

"Mám je i z Francie, kde jsem byla s dcerou. Odtamtud jsme vezly vodu z Lourdes a kamení z Biaritzu," podotkla. 

Síly nabere v Alpách

Marta Kubišová se v srpnu chystá ještě do Monce v Alpách. Podle svých slov si právě tam chce pořádně odpočinout a nabrat nové síly. V nadcházející sezóně totiž plánuje nejen další účinkování v Divadle Ungelt, ale i novou desku.

"Půjde o polistopadové songy, jejichž producentem bude Pavel Větrovec. CD mělo původně vyjít v prosinci, ale v té době nebudu mít čas na turné. Takže podle posledního plánu by album mělo vyjít okolo Velikonoc. V každém případě je to hrozně těžká látka," poznamenala Kubišová.

Reklama

Související témata:

Související články

Marta Kubišová je stále na roztrhání

Zpěvačka Marta Kubišová je typem člověka, jehož v životě stíhaly úspěchy, ale i četné zvraty. Od listopadu 1989 je trvale na výsluní, koncertuje, vystupuje...

Výběr článků

Načítám