Hlavní obsah

Marta Kubišová je stále na roztrhání

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Marta Kubišová je typem člověka, jehož v životě stíhaly úspěchy, ale i četné zvraty. Od listopadu 1989 je trvale na výsluní, koncertuje, vystupuje v pražském Divadle Ungelt, v televizních a rozhlasových pořadech a také vstoupila do Síně slávy Akademie populární hudby.

Foto: Tereza Mašková

Start silvestrovského běhu v Plzni

Článek

"Je už toho na mne trochu moc. Byly doby, kdy po mně ani pes neštěkl, a teď jsem zase na roztrhání. Asi to v životě nejde tak, aby té práce bylo akorát. Buď nic, nebo je toho mnoho. Jsem ráda, když si na chvíli mohu lehnout, dát nohy nahoru, zapálit cigárko a dát si k tomu kafe," svěřila se Kubišová.  

Spojuje je láska ke zvířatům

O oblíbené zpěvačce je známo, že má dvě obrovské lásky. Nadevše miluje svou pětadvacetiletou dceru Kateřinu a pak si v jejím srdci našla stálé místo zvířata, především psi. Lásku ke čtyřnohým miláčkům má se svou dcerou společnou.

"Kateřina vystudovala novinařinu a pracovala na Primě v inzertním oddělení. Pořád říkala: já bych chtěla být někomu opravdu prospěšná. A tak se teď uplatňuje v Nadaci na ochranu zvířat a začala vystupovat v mém pořadu Chcete mě, kde natáčí nejrůznější reportáže," vyprávěla zpěvačka, která popřela, že by její dcera měla kvůli slavné matce jakkoliv ulehčenou situaci.  

"Je to azavačka, pes, který pochází z pouště. Tuto rasu začali vozit Francouzi v sedmdesátých letech do Evropy. Původně se tito psi neprodávali, museli být věnováni z lásky. Teď už se samozřejmě kupují. Otec toho mého přiletěl do Evropy z Mali, tady vykonal svou otcovskou povinnost a zase odletěl. A já jsem si koupila štěňátko," uvedla Kubišová a dodala, že její fena se jmenuje Ganett, což v překladu z arabštiny znamená elegantní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám