Hlavní obsah

Markéta Hrubešová zatím nemá výbavičku pro miminko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Markéta Hrubešová, ze které se v prosinci stane maminka, se raduje z nového života, který už o sobě dává vědět kopáním. Je pověrčivá, a proto ještě pro miminko nekoupila žádnou výbavičku.

Článek

Hrubešová nyní naplno prožívá okamžiky naplněné láskou a něhou. S přítelem Davidem se nechává unášet krásnými pocity. "Moc se těším na nejhezčí ženskou roli. Šťastný je i můj přítel David. Nemůže se dočkat okamžiku, až miminko přijde na svět. Se vším mi pomáhá a je na mě velmi laskavý," prozradila Markéta Hrubešová.

"Jsem velmi pověrčivá, a tak jsem zatím nic do výbavičky nepořídila. To všechno má ještě čas," doplnila herečka, která nyní tráví hodně času s kalendářem v ruce a vybírá vhodné jméno. Zatím ale ani netuší, zda se jí narodí kluk nebo holčička.

Na pohlaví nezáleží

"Variant máme několik. Pro určité jméno jsme se ale zatím nerozhodli. Do narození zbývá ještě pět měsíců a určitě budou změny. Každou chvilku nám navíc někdo z přátel zavolá, že objevil to nejhezčí jméno, a tak ještě počkáme. Koneckonců, není kam spěchat," řekla herečka.

Hrubešová se s přítelem přitom shodla na tom, že jim je jedno, zda budou mít dceru nebo syna, v obou případech totiž zažijí stejnou radost. "Hlavní je přivést na svět zdravé a spokojené miminko, kterému nebude nic chybět. To je naším největším přáním. Jsme samozřejmě zvědaví, co to vlastně bude. Necháme se ale překvapit a začátkem prosince už budeme mít jasno," usmála se Hrubešová.

Zatím prý nezatoužila po výrazných nebo neobvyklých pokrmech. "Velkou chuť zato mám každý den na mléčné výrobky. A největší hlad mívám hlavně v noci. To se mi dříve nestávalo. Sama jsem zvědavá, jak se budou moje chutě v následujících týdnech měnit," uzavřela.

Reklama

Výběr článků

Načítám