Hlavní obsah

Marek Vašut oslavil pětačtyřicetiny bez deprese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Marek Vašut, obvykle ztělesňující ostré chlapy, které jen tak něco neporazí, trpívá na jaře hlubokými depresemi. Letos je tomu poněkud jinak a čtvrteční narozeniny oslavil s úsměvem.

Článek

"Letos se opravdu cítím docela dobře, i když člověk nikdy neví, co bude dál," přiznal Vašut.

"Jaro mi nikdy nedělá dobře. Cítím se lépe na podzim, když padnou mlhy a listí na zem. Potěšilo mě, že jsem zvládl roli čtyřicátníka v Románu pro ženy, kvůli které jsem začal méně kouřit i méně pít, doma jsem více cvičil, abych měl přijatelnou postavu."

Vašut se v Románu pro ženy objevil jako přitažlivý pracovník reklamní agentury. Když ho ve scéně uviděla filmová partnerka Simona Stašová, zvolala: "Proboha, takový krásný mužský, to se jen tak nevidí!"

"Mám teď před sebou docela zajímavé nabídky, tak se ty mé pětačtyřicetiny zatím obešly bez deprese," svěřil se herec. Mezi těmito nabídkami je i filmová role nejslavnějšího českého vězně současnosti Jiřího Kajínka. K ní se však Vašut nechce nijak vyjadřovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Marek Vašut se snaží vypadat mladě

Úspěšný herec Marek Vašut s image frajera a drsňáka čas od času trpí nepochopitelným smutkem a melancholií. Byly chvíle, kdy chtěl se životem skoncovat....

Výběr článků

Načítám