Hlavní obsah

Manželé cestovali 13 tisíc kilometrů, aby ukáznili snachu. Brutálně ji zmlátili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Floridská policie v sobotu zachránila ženu, kterou zmlátil manžel a jeho rodiče. Ti kvůli tomu přicestovali z 13 tisíc kilometrů vzdálené Indie. Podle serveru BBC jim syn zavolal s tím, že potřebuje pomoci s kázní neposlušné manželky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmašedesátiletý Jasbir Kalsi a jeho dvaašedesátiletá manželka Bhupinder údajně přicestovali do floridského Hillsborough County z indického státu Paňdžáb. Asi měsíc pobývali v domě svého syna Devbira Kalsiho a jeho manželky Silky Gaindové.

O násilí policii informovali rodiče třiatřicetileté ženy, která měla strach strážníky zavolat sama. Když policisté přijeli, násilníci se jim pokoušeli zabránit ve vstupu do domu. Zároveň slyšeli, jak Gaindová volá o pomoc a prosí o záchranu své roční dcery.

Všichni hříšníci nyní čelí několika obviněním včetně ublížení na zdraví. Při nedělním soudním slyšení Gaindová soudci řekla, že ji manžel donutil strachovat se o vlastní život. „Jsem velmi vyděšená, protože mně včera řekl, že mě zabije, pokud zavolám policii. Tvrdil, že než strážníci přijedou, bude to trvat deset minut a mezitím zabije mě i sebe,“ řekla podle televize Bay News 9 Gaindová.

Reklama

Výběr článků

Načítám