Hlavní obsah

Máme tu živý betlém, psala policie. U silnice objevila velblouda, krávu a oslíka

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potkat zvíře na útěku není pro policisty po celém světě nic zvláštního. Policie z kansaského města Goddard se však setkala s opravdu nevšední trojicí. U silnice narazili na velblouda, krávu a oslíka.

Foto: Goddard Police Department

Goddardská policie narazila na nevšední trojici zvířat.

Článek

Čas betlémů je ještě daleko, ovšem na vpravdě betlémský výjev narazili policisté z Goddardu už v neděli. „Nezná někdo majitele těchto tří přátel cestujících společně (za Severkou) východně od Goddardu?“ ptala se policie ve facebookovém příspěvku, který se záhy stal virálním.

„Jestli nevypátráme vlastníka, tak máme pro tyhle Vánoce hotovou už půlku živého betlému,“ dodali policisté s humorem. Pod příspěvkem se objevily rady, které sice s vypátráním vlastníka nepomohly, přispěly alespoň k pobavení ostatních. „Nejsou někde poblíž tři králové?“ chtěl vědět jeden z diskutérů.

Ve Filadelfii utekla kráva z živého betlému, dvakrát během jednoho dne

Koktejl

„Nejmenují se náhodou Zlato, Kadidlo a Myrha?“ ptal se další. Jeden z komentářů s nadsázkou spekuloval, že zvířata mohou zvěstovat druhý příchod Krista.

Jasno měl naopak diskutér, který označil zvířata za herecké hvězdy, které hledají betlém, kde by mohly uplatnit svůj přirozený talent. Policii se nicméně povedlo vypátrat majitele a předat mu zvířata zpět. Jak k útěku došlo, už neuvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám