Hlavní obsah

Malajsijec se oženil potřiapadesáté, vzal si první manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUALA LUMPUR

Nejlepší byla ta první, usoudil malajsijský sedmdesátník, který se v tomto týdnu potřiapadesáté oženil a vzal si - svou první manželku. Dvaasedmdesátiletý Kamaruddin Mohammed měl první svatbu v roce 1957, kdy se jeho vyvolenou stala o dva roky starší Khadijah; vydržel s ní však pouze rok.

Foto: Děčínský deník

Vánoční strom v Děčíně se letos představí s novým osvětlením, modrou barvu nahradí kombinace teplé a ledově bílé barvy.

Článek

Poté své štěstí u oltáře vyzkoušel ještě jedenapadesátkrát, přičemž mezi jeho nastávajícími byly kromě Malajsijek i Angličanka či Thajka. Právě s thajskou ženou strávil nejdelší dobu, plných 20 let. Byla také jediná, s níž se nerozvedl, podlehla totiž rakovině. ¨

"Poté, co zemřela, jsem myslel na Khadijah a poslal jsem za ní pár známých, aby se poptali. Nečekal jsem, že bude souhlasit," řekl Kamaruddin, který před odchodem do důchodu v roce 1992 pracoval pro několik nadnárodních společností.

Khadijah podle svých slov nabídku přijala, protože žije sama. "Kamaruddin mi také slíbil, že se o mne bude starat do konce našich životů, a prohlásil, že nechce pokračovat v opakovaných sňatcích," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám