Hlavní obsah

Madonna je největší celebritou desetiletí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna (51) byla vyhlášena "nejslavnější celebritou této dekády", jež se objevovala na stránkách britských deníků. Vyplynulo to z výzkumu, který iniciovala britská televizní stanice Liv.

Foto: Michaela Říhová, Právo

O Madonně vyšlo přes 45 tisíc článků během deseti let

Článek

Robbie Williams (35), který si tento rok užíval svůj návrat na výsluní, byl označen za nejznámější celebritu mezi muži, o níž se za posledních deset let psalo nejvíce.

Michael Jackson (†50), který zemřel v červnu letošního roku, a to jen pár týdnů před zahájením svého koncertního maratonu v Londýně, je podle tohoto průzkumu pro změnu nejlépe zdokumentovanou hvězdou showbyznysu za rok 2009.

Simon Cowel (50), "velký šéf" soutěží Britain's Got Talent a X Factor, se v průzkumu, který sledoval novinové články v britských denících za období od 1. ledna do 7. prosince, umístil hned za Williamsem.

Obliba Susan Boyleové

S Cowellem souvisí také další jméno v žebříčku, a tím je Susan Boyleová (48), která se díky Cowellovým soutěžím talentů katapultovala do světa největších celebrit doslova ze dne na den. Výzkumníci objevili celkem 3 170 článků napsaných o Boyleové jen v tomto roce.

Madonna se díky svému slavnému manželství a stejně slavnému rozvodu s Guyem Ritchiem, díky mnohanásobným adopcím a také jako jedna z nejúspěšnějších žen světa, objevila v neuvěřitelných 45 633 článcích za posledních deset let.

Vyšlo o ní tedy přibližně o 17 000 článků víc, než kolik jich bylo věnováno jejímu mužskému protějšku v žebříčku Williamsovi. Realizaci výzkumu podnítil britský televizní kanál Liv, který vysílá programy především ze světa módy a celebrit.

Reklama

Související témata:

Související články

Trumpová se rozvádí se čtvrtým manželem

Podnikatelka českého původu Ivana Trumpová (60), za svobodna Zelníčková, podala v New Yorku žádost o rozvod se svým čtvrtým manželem Italem Rossanom Rubicondim...

Výběr článků

Načítám