Hlavní obsah

Luděk Munzar: Seriály se vymýšlejí proto, aby se vyplnil čas mezi reklamami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Luděk Munzar (76) je nejen vynikající herec, ale i skvělý dabér a recitátor. Občas ho ještě můžeme vidět ve filmech pro pamětníky, ale s divadlem už nadobro skončil. Důvodem byly hlavně rozpory s mladšími hereckými kolegy. Jak sám o sobě říká, je vcelku spokojený důchodce.

Článek

"Na rozdíl od kolegů herců, hlavně těch mladších, jsem měl jiný názor na to, co je umění a jak se má divadlo dělat. Nejsem milovník konfliktů a řekl jsem si - něco jsi udělal, nemáš se zač stydět a je čas odejít. Tak jsem šel," prozradil Munzar Korzu.

I na televizní zábavu má odlišný názor, než většina jeho kolegů. Podle něj se vymýšlejí seriály, aby se vyplnil čas mezi reklamami.

"Možná se to někomu nelíbí, ale já to tak cítím," přiznal herec, který se ovšem ze života až tolik "nevypařil".

"Občas vystupuji a moderuji nebo glosuji v rozhlasovém pořadu Dobré jitro a ta práce mne naplňuje. Živý mikrofon a posluchači na druhé straně, to je adrenalin, který si s chutí dopřávám," svěřil se Munzar.

Jakmile opustil hereckou dráhu, skončil i s koníčky

"Jsem už starší pán, takže poskakovat na koni, létat nebo závodit v autě, to už pro mne není. Mám ale nádherné vzpomínky. Zažil jsem to, co jiný by nestihl v několika životech, poznal jsem skvělé lidi, nádherná místa. Jsem proto vcelku spokojený důchodce. Jen kdyby bylo mezi lidmi více slušnosti a v životě více pokory," zasnil se Munzar.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám