Hlavní obsah

Lucie Vondráčková věří v úspěšné ukončení studia

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková už před nějakým časem absolvovala konzervatoř a nyní dokončuje studium teorie kultury na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Věří, že vše zvládne.

Článek

"Teď jsem dokončila pátý ročník a jdu do finále, tak mi držte palce. Každopádně to vypadá, že to zvládnu," sdělila Lucie a přiznala, že vedle učení hlavně odpočívá.

"Samozřejmě jsem nejvíc v kině. Například právě teď jsem dorazila z dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana, kde jsem pravidelným hostem," poznamenala zpěvačka.

"Jinak se musím pořád hýbat, protože nevydržím chvíli na místě. Jsem takový rotoped sama o sobě, takže ráda plavu, sportuji a dělám různé blbosti. Je proto logické, že jsem nejvíce s kamarády z tancování, které mám ráda. Je mi třiadvacet nebo čtyřiadvacet, to bych si musela spočítat, tak proč bych seděla doma," dodala s úsměvem.

Zároveň přiznala své rozčarování z toho, že dostala výpověď z divadla Rokoko, kde mimo jiné podle svých kolegů zahrála v Shakespearově dramatu "nejlepší Julii, jakou v posledních letech české divadlo mělo".

Reklama

Související články

Lucie Vondráčková se dala dohromady s rockerem

Po šesti sólových albech se mladá herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková rozhodla vydat novou cestou. Její sedmé album s názvem May Day je zároveň jejím prvním...

Výběr článků

Načítám