Hlavní obsah

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela. Podle magazínu People svobodná krasavice zaplála láskou k latinskoamerickému zpěvákovi Marcu Anthonymu.

Foto: Patrik Pařízek

Tvoření v plenéru je prokládáno i výtvarničením v klubovně - ukázka tvorby dadaistické koláže.

Článek

Údajně čerstvě zamilovaný pár spolu strávil svátek Valentýna a o víkendu si užíval na pláži v Miami. Pravděpodobní milenci se k sobě po celou dobu nechovali jen jako obyčejní přátelé, nýbrž byli spatřeni, jak se vzájemně dotýkají a vášnivě se líbají. Během pobytu navštívila Jennifer dokonce zpěvákovu matku.

Prý spolu jen pracují

Tiskový mluvčí Lopezové se odmítl k případnému novému vztahu blíže vyjadřovat. Připustil, že Jen a Marc se spolu stýkají, ovšem upřesnil, že tak činí výhradně z profesionálních důvodů. Natáčejí spolu totiž novou píseň Shall We Dance. Podle očitých svědků má však jejich poměr dalece intimnější charakter.

K otcovství se nepřiznal

Anthony se v současnosti rozvádí s bývalou Miss World Daynarou Torresovou, která nestrpěla jeho nevěru. Zdroje z blízkého zpěvaččina okolí tvrdí, že hlavním důvodem rozpadu manželství je právě Lopezová. Marc má navíc na krku soudní řízení kvůli otcovství dvouměsíčního chlapce Torresové, které zpěvák tvrdošíjně popírá.

Reklama

Související témata:

Související články

Affleck se o Vánocích vykašle na Jennifer

Ostře sledovaný hollywoodský pár Jennifer Lopezová - Ben Affleck letošní Vánoce a příchod roku prožijí odděleně. Zatímco Jen stráví svátky s chřipkou na lůžku,...

Lopezová dostala záchvat kvůli prstenu

Hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová zažila perné chvilky, když zjistila, že jí z prstu sklouzl její zásnubní prstýnek. Zpěvačka a herečka, která...

Výběr článků

Načítám