Hlavní obsah

Loosová: Popíšu Beckhamův penis

Novinky, ČTK, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rebecca Loosová, údajná milenka anglického fotbalisty Davida Beckhama, která ve čtvrtečním rozhovoru pro televizní stanici Sky One chtěla poskytnout nezvratný důkaz o hráčově nevěře, slibovanou pikantnost neprozradila. Nicméně pohrozila, že pokud budou proti ní podniknuty jakékoliv právní kroky, popíše charakteristické znaky Beckhamova penisu.

Foto: Honza Ježdík

Vzácné varhany v Husově sboru v Dobrušce čekají na pomoc.

Článek

"Je něco, co o něm vím. Týká se to jeho intimních partií, takže předpokládám, že něco takového vědí jen ženy, které s ním měly možnost být v posteli. Pokud mě bude chtít zažalovat za to, že jsem naše tajemství odhalila, a tvrdit, že náš poměr nikdy neexistoval, pak klidně předstoupím a řeknu: Věci jsou takové a takové," uvedla Loosová.

Rebecca zatím nechce intimnosti tahat na veřejnost prostřednictvím médií, protože jí to nepřipadá morálně na úrovni. Odmítla se také vyjádřit k otázce, zda je David obřezaný. "Nechci se o tom bavit. Pokud něco takového prozradím, tak jedině před soudem, ne v televizi."

David se jí nelíbil

Loosová v rozhovoru dále uvedla, že ačkoliv se jí Beckham zpočátku vůbec nelíbil, nakonec se z něho vyklubal skvělý milenec. "Na první pohled mě vůbec nezaujal. Nebyl to můj typ," svěřila se šestadvacetiletá Beckhamova bývalá asistentka.

S fotbalistou je prý sblížil společný smysl pro humor. "Trávili jsme spolu hodně času a vytvořilo se mezi námi zvláštní pouto. Mysleli jsme stejně, smáli jsme se stejným vtipům," popisovala další průběh údajného milostného vztahu.

Beckham na rozvod nepomýšlel

Osmadvacetiletý Beckham prý byl dobrým milencem. "Nebojí se ženského těla a zjevně ví, co dělá," pochválila si Loosová, která si však na konci vztahu, během něhož s Davidem měla pohlavní styk jen párkrát, připadala ponížená a zneužitá.

Jejich vzájemný vztah podle slov Loosové nikdy nebyl vážný a Beckham nepomýšlel na rozvod se svou manželkou Victorií. "Celé to vzniklo hlavně proto, že byl David osamělý. Nikdy jsem nechtěla rozbít rodinu, kde jsou dvě malé děti. Opravdu doufám, že to překonají," vysvětlila.

Victoria dostala prsten

Beckham, který s Victorií vychovává dva syny, však i nadále obvinění z nevěry popírá. Jako důkaz lásky koupil bývalé člence skupiny Spice Girls k sobotním třicátým narozeninám prsten s diamantem za milión liber.

Aféra kolem jednoho ze základních pilířů anglické reprezentace nechává trenéra národního týmu Svena-Görana Erikssona klidným. "Mluvil jsem s ním a je v pořádku. Určitě by se bez toho rád obešel, ale zvládne to. Když si oblékne reprezentační dres, bude se soustředit jen na fotbal," řekl kouč, který povede anglickou reprezentaci i na červnovém evropském šampionátu v Portugalsku.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham prý podváděl manželku

Milostná aféra s bývalou osobní asistentkou může podle britského tisku ohrozit manželství fotbalové hvězdy Davida Beckhama. Bulvární týdeník News of the World...

David Beckham touží po dceři

Anglický fotbalista David Beckham připustil, že jsou jeho fotbalové roky pomalu sečteny. Proto by rád založil celosvětovou síť škol kopané, kde by se chlapci...

Záletník Beckham dostal od manželky facku

Victoria Beckhamová sice věří svému muži, že ji nepodváděl, přesto se na hvězdu fotbalového Realu Madrid rozzlobila tak, že Davidovi uštědřila políček. Podle...

Výběr článků

Načítám